Retuširanje portretov – Beauty

Retuširanje portretov – Beauty

KAJ POMENI RETUŠIRANJE PORTRETOV - OBRAZA?

Retuširanje portretov – obraza

Glavni korak v portretnem retuširanju je v izboljšanju strukture kože. Naša naloga je odpraviti pomanjkljivosti in napake na koži, hkrati pa ne smemo pretiravati, saj moramo ohraniti naraven in svež izgled obraza. Prisegamo na »manj je več«.

Izbirate lahko:

  • Barvna korekcija: osvetlitev, dodajanje barv, odstranjevanje senc,
  • Obraz: poudarjene oči, gladka koža, izbris podočnjakov, brisanje sledi uhanov. tetovaž, pirsingov, digitalni makeup, popravek podbratka, beljenje in popravek zob,
  • Retuširanje las: Odstranjevanje las iz obraza, dodajanje volumna, popravek frizure,
  • Prilagoditev in montaža ozadja,
  • Popravek po želji.

Barvna in svetlobna korektura

To je odličen primer osnovnega retuširanja. Ni bistvenih sprememb, samo poudarek ali korekcija barv in svetlobe vaših portretov. Male spremembe, po katerih bodo vaše fotografije izgledale še bolj profesionalno. 

Virtualna ličila kot priljubljen element portretnega urejanja

Profesionalno izdelan make-up je zagotovilo, da bo vaš portret zasijal v najlepši možni luči. Se pa večkrat zgodi, da končni rezultat make-upa na obrazu ne izpolni vaših pričakovanj, kar lahko vodi v veliko razočaranje. Mi smo tisti čarovniki, ki lahko rešimo omenjene težave. Digitalni make-up je zanesljiv način za zakrivanje vseh nepopolnosti in popravka make-upa.

Beljenje / popravilo zob

Resnični nasmeh ima na fotografijah velik pomen. Sicer nismo zobozdravniki, vendar se boste po sodelovanju z nami lahko odlično nasmehnili. 

Odstranjevanje gub

S profesionalno obdelavo lahko zmanjšamo vidne globoke gubice. Fotografiran obraz bo videti vsaj 5 let mlajši. 

Lasje, ustnice, kore za oči so bistvenega pomena

Retuširanje omogoča, da spremenite ali osvetlite svojo barvo las kadarkoli želite. Ste po fotografiranju presenetljivo opazili, da želite imeti bolj svetle ali bistre oči? Želite, da vaše ustnice izgledajo precej ali malo svetlejše oziroma so obarvane z drugačno barvo šminke? Vse bo storjeno. Še več – priljubljena tehnika retuširanja za izboljšanje poročnih portretov je tudi glajenje in zgoščevanje las.

Urejanje telesa

Ženske bodo zagotovo podprle to idejo. Tehnika retuširanja za izboljšanje postave je lahko nesporno bistvena, da skrije majhne “skrivnosti”, s katerimi nismo popolnoma zadovoljni. Obstaja več kot ena vrsta manipulacije s telesom. Prva vključuje prilagoditve, ki so povezane z obrazom in druga – retuša celotnega telesa.