Retuširanje poročnih fotografij

Retuširanje poročnih fotografij

KAJ POMENI RETUŠIRANJE POROČNIH FOTOGRAFIJ?

 • Osnovna in popolna korekcija barv in svetlobe na fotografiji,
 • izboljšava ozadja fotografij (odstraniti sence ali neprivlačne predmete iz ozadja, ali popolnoma
  sprememba ozadja fotografije.),
 • korekcija ostrine,
 • korekcija rdečih oči,
 • izbris mozoljev / madežev / gubic/ ostalih nepravilnosti na koži,
 • podočnjake,
 • beljenje zob,
 • popravek make-upa – frizure,
 • digitalni makeup,
 • urejanje telesa (preoblikovanje telesa).

Barvna in svetlobna korektura

Je odličen primer osnovnega retuširanja, pri čemer ni bistvenih sprememb, samo poudarjanje ali korekcija barv in svetlobe na vaših fotografijah. Male spremembe, zaradi katerih bodo vaše fotografije izgledale še bolj profesionalno.

Portretno retuširanje

Eden najpomembnejših delov urejanja poročnih fotografij.

Virtualna ličila kot priljubljen element portretnega urejanja

Profesionalno izdelan make-up je zagotovilo, da nevesta izgleda čudovito na svojih poročnih fotografijah. Se pa lahko večkrat zgodi, da končni rezultat na obrazu ni izpolnil vaših pričakovanj, kar lahko vodi v veliko razočaranje. Mi smo tisti čarovniki, ki lahko rešimo omenjene težave. Digitalni make-up je zanesljiv način za zakrivanje vseh nepopolnosti in popravka make-upa.

Beljenje / popravljanje zob

Nasmejane slike so vedno videti ljubko. Resnični nasmeh pa ima na fotografijah največji pomen. Sicer nismo zobozdravniki, vendar se boste po sodelovanju z nami lahko odlično nasmehnili.

Odstranjevanje gub

S profesionalno obdelavo lahko zmanjšamo vidne globoke gubice. Fotografiran obraz bo videti vsaj 5 let mlajši.

Lasje, ustnice, kore za oči so bistvenega pomena

Fotografsko retuširanje omogoča, da spremenite ali osvetlite svojo barvo las kadarkoli želite. Ste po fotografiranju presenetljivo opazili, da želite imeti bolj svetle ali bistre oči? Želite, da vaše ustnice izgledajo precej ali malo svetlejše oziroma so obarvane z drugačno barvo šminke? Vse bo storjeno. Še več – priljubljena tehnika retuširanja za izboljšanje poročnih portretov je tudi glajenje in zgoščevanje las.

Odstranjevanje ozadja in motečih elementov

Kaj lahko uniči vsako poročno fotografijo? Vsekakor so to neustrezna ozadja ali moteči elementi v ozadju. Tako je odstranjevanje ozadja in motečih elementov še posebej priljubljena tehnika pri izboljšanju fotografij na prostem. S pomočjo le te bomo izbrisali vse nepotrebne predmete iz ozadja fotografije.

Urejanje telesa

Ženske bodo zagotovo podprle to idejo. Tehnika retuširanja za izboljšanje postave je lahko nesporno bistvena, da skrije majhne “skrivnosti”, s katerimi nismo popolnoma zadovoljni. Obstaja več kot ena vrsta manipulacije s telesom. Prva vključuje prilagoditve, ki so povezane z obrazom in druga – retuša celotnega telesa. Pri obdelavi poročnih fotografij se tako pogosto uporablja preoblikovanje, s čimer lahko noge izgledajo daljše, nekatere neveste pa imajo s pomočjo te tehnike celo bolj vitko postavo.

Družinsko retuširanje

Je drugi pomemben del urejanja poročnih fotografij za vsak par. Poroka in družina vedno gresta z roko v roki, predvsem pri skupinskih fotografijah svatov in otrok.

Kreativno poročno retuširanje

Si želite čudovit artističen portret, ki bi izpopolnil vaše fantazijske sanje? To je nedvomno vaša priložnost, da vaše želje postanejo resnične. Omogočamo umetniško obdelano fotografijo z montažo ozadja, spremembo oseb in ostalih detajlov.