Kakšen je postopek?

Retuširanje je postopek, pri katerem je bistveno spoznati želje in pričakovanja naročnika. Zato mi pišite na info@tanjazrinski.com

V odgovoru na vaše povpraševanje posredujem tudi informacijo o ceni retuširanja. Na vaše povpraševanje bom odgovorila v najkrajšem možnem času. Če vam bo ponudba cenovno odgovarjala, se bomo dogovorili za individualni sestanek (možno tudi preko spleta), na katerem bomo dorekli vse podrobnosti. Ko bomo poenotili želje, interese in pričakovanja, bomo skupaj določili datum, do katerega se bom kvalitetno pripravila na naše delo in tako zagotovila uspešnost našega sodelovanja.
V končni fazi dogovora boste dobili ponudbo/predračun, ki vas zavezuje, da 50 % celotne cene plačate vnaprej in si s tem potrdite resnost naročila. Preostanek honorarja se poravna po opravljeni storitvi pred dokončno predajo končanih fotografij na TRR našega podjetja.

Kratka navodila glede poslanih fotografij za retuširanje:

Vaše fotografije naj bodo v RAW, jpg, tiff, pdf ali png obliki in čim večje resolucije. Pošiljanje manjših ali zamegljenih fotografij ne bo dalo želenih rezultatov. Vaše fotografije za retuširanje mi pošljete na info@tanjazrinski.com. Če jih je več, lahko tudi preko Wetransferja (https://wetransfer.com) ali pa jih posredujete na USB ključu.
Ko bomo vaše naročilo sprejeli in ga pregledali, bomo fotografije retuširali v dogovorjenem roku in jih, skupaj s predračunom, poslali na vaš elektronski naslov. Od vas pričakujemo pregled narejenega in plačilo preostanka honorarja. Fotografije na vpogled bodo male resolucije. Ko bo predračun plačan v celoti, vam bomo prek elektronske pošte poslali fotografije v polni velikosti, priložili pa bomo tudi potrdilo o plačilu oz. originalni račun za podjetja (po navadni pošti).

Vse fotografije na spletni strani so avtorsko delo fotografinje Tanje Zrinski.

Kontakt in podatki o podjetju:

COMITESSA, Tanja Zrinski s.p.
Staneta Rozmana 12
9000 Murska Sobota

info@tanjazrinski.com
www.tanjazrinski.com

TRR: IBAN SI56 1010 0005 3216 135 (Intesa Sanpaolo Bank)
Davčna številka: 43096891
Matična številka: 3330524000